Steun De Goede Hoop

Met veel liefde en plezier maken wij muziek bij allerlei gelegenheden in Eersel. Als we dit willen blijven doen, moeten we nieuwe muzikanten opleiden en ook de instrumenten die ieder lid in bruikleen krijgt in goede staat houden. Hiervoor zijn we deels afhankelijk van steun van anderen. Je kunt ons op verschillende manieren steunen:

Scan de QR-code en doneer online

Donateursactie
We organiseren ieder voorjaar onze donateursactie, waarbij we in Eersel langs de deuren gaan. Je kunt dan een vrije donatie doen, maar er zijn ook mensen die ons jaarlijks financieel steunen als vaste donateur van de muziekvereniging. 
 
”De Goede Hop”
Tijdens ons 125-jarig jubileum hebben we een speciaal biertje genaamd De Goede Hop in het leven geroepen. Op een onverwacht moment zal er vast wel weer een nieuwe editie van De Goede Hop verschijnen!
 
De Vriendenkring van muziekvereniging De Goede Hoop
De muziekvereniging wil zoveel mogelijk toekomstige muzikanten uit alle geledingen een kans geven. De Vriendenkring vormt hiervoor een stevig financieel fundament.
Wil je je aanmelden als lid van onze Vriendenkring of wil je meer weten over onze Vriendenkring dan kun je contact opnemen met Marion Smits, telefoonnummer (0497)51 89 00 of mailen naar secretariaat@degoedehoop.info.