Nieuws

1

sep 22

Stijldansavond Bokshaai kermis

Een heerlijke dansavond vol livemuziek gespeeld door het harmonieorkest van Muziekvereniging De Goede Hoop. Erbij zijn is meemaken!

6

jul 22

Maandagavond vol muziek in Eersel

Heb je zin om in relaxte sfeer te genieten van live muziek? Zorg dan dat je maandag 18 juli in Eersel bent.

Om 18.30u is iedereen van harte welkom om alle beginnende muzikanten te beluisteren bij het Leerlingenconcert van muziekvereniging De Goede Hoop. Deze muzikanten, jong en oud, laten horen wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben binnen het opleidingsorkest, de slagwerkgroep of bij de flierefluiters. Bij goed weer spelen ze buiten in het Poeliejoepark en anders binnen in de Muzenval.

Later die avond kun je genieten van een kioskconcert door het harmonieorkest van De Goede Hoop. Ze geven een voorproefje van de muziek die ze spelen op de Stijldansavond tijdens Bokshaai kermis op 23 september a.s. Stilzitten zal moeilijk zijn bij het horen van deze dansmuziek! We zien je graag om 20.00u op de Markt in Eersel.

Tot ziens en horens op maandagavond 18 juli!

25

jun 22

Toeterroute De Goede Hoop

Muziekvereniging De Goede Hoop heeft afgelopen week weer de jaarlijkse instrumentworkshop gegeven voor de kinderen uit groep 4 van de Eerselse basisscholen Wereldwijs, Jacobus en ’t Busseltje. Alle kinderen maakten tijdens deze ‘Toeterroute’ kennis met de verschillende instrumenten die in een harmonie voorkomen. 

Muzikanten van De Goede Hoop vertelden in het kort wat over hun blaasinstrument. Er werd uitgelegd hoe je op het instrument moet spelen en verschillende tonen kan krijgen. Vervolgens mochten alle kinderen ook zelf op het instrument spelen. Daarnaast was er een workshop voor het slagwerk. De kinderen kregen uitleg over verschillende slagwerkinstrumenten en gingen zelf ook letterlijk aan de slag. Muziekvereniging De Goede Hoop wil op deze manier kinderen enthousiast maken voor het spelen van een muziekinstrument. 

Muziekopleidingen bij De Goede Hoop
Heb je de smaak te pakken gekregen tijdens de Toeterroute? Zet dan je eerste stappen op het muzikale pad bij muziekvereniging De Goede Hoop. Bij het Flierefluiten leer je verschillende ritmes, maatsoorten en een beetje noten lezen, waarbij de nadruk ligt op zélf muziek maken. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Ben je meteen geïnteresseerd geraakt in slagwerk, dan kun je ook daar proeflessen in volgen. 

Voor meer informatie of aanmelden, kun je een mail sturen naar secretariaat@degoedehoop.info. Of loop tijdens onze repetitie op maandagavond een keer binnen bij de Muzenval. We horen graag van je!

1 2 3 9