Nieuws

19

apr 20

De Goede Hoop is even stil

Vanwege de maatregelen die door het RIVM in het kader van het coronavirus zijn gesteld, heeft ook muziekvereniging De Goede Hoop een aantal activiteiten af moeten gelasten. Onze jaarlijkse donateursactie die eind maart op de planning stond, zal worden verplaatst naar na de zomervakantie. Het jaarlijkse dauwtrappen met aansluitend de eucharistieviering in de tuin van het museum op zondag 3 mei 2020 zal niet doorgaan. En aangezien de Nationale Bevrijdingsvuurestafette niet door kan gaan, komt ook onze muzikale omlijsting tijdens de aankomst van het bevrijdingsvuur op 5 mei te vervallen.

De Goede Hoop meets philharmonie zuidnederland
Tot onze grote spijt heeft philharmonie zuidnederland vanwege de Corona-maatregelen moeten besluiten om alle concerten in juni te annuleren. Helaas geldt dit dus ook voor het samenwerkingsconcert dat ons harmonieorkest met hen zou geven op zondag 28 juni 2020. Zodra de zaken weer te overzien zijn voor het volgend seizoen, volgt een nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht iemand de nieuwe datum niet kunnen, dan geeft de Muzenval een restitutie op het kaartje (exclusief Ideal kosten).

We hopen heel snel weer van ons te mogen laten horen! Tot die tijd: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

3

mrt 20

Henri Scheepers erelid De Goede Hoop

Henri Scheepers ontvangt de speld behorende bij het erelidmaatschap uit handen van voorzitter Wil van der Linden.

Na bijna 25 jaar trouwe dienst binnen het bestuur van muziekvereniging De Goede Hoop, hebben we tijdens onze algemene ledenvergadering afscheid genomen van Henri Scheepers. Hij is benoemd tot erelid van de vereniging en we hopen hem dus nog regelmatig bij ons fijne clupje te zien. Henri, DANKJEWEL voor alles!

4

dec 19

Kerstconcert 2019: een muzikale reis rond de wereld

Foto: Loes van Sambeeck

We nodigen heel Eersel en omstreken uit om zondag 15 december in de kerstsfeer te komen tijdens het jaarlijkse kerstconcert van zangvereniging Con Amore et Anima en muziekvereniging De Goede Hoop. Dit keer nemen we jullie mee op een reis door tijd en plaats. 

Met a Celtic Christmas brengt De Goede Hoop je naar de traditionele muziek uit o.a. Schotland en Ierland. Je waant je net zo makkelijk in het Wilde Westen wanneer je luistert naar Cowboy Christmas, waarbij de goede toehoorder de paarden van de cowboys voorbij hoort komen. Het Weihnachts-Wiegenlied heeft een Britse oorsprong, maar Con Amore et Anima brengt je met een Duitse vertaling naar onze Oosterburen. Ook de Nederlandstalige versie van de klassieker Stille Nacht mag niet ontbreken. We sluiten gezamenlijk het concert af in Puerto Ricaanse sferen met Feliz Navidad van José Feliciano.

Het kerstconcert begint 15 december om 15.30u in de Sint-Willibrorduskerk in Eersel.