Nieuws

13

jun 23

Kioskconcert De Goede Hoop

Zondagochtend 9 juli kun je genieten van een kioskconcert door alle muzikanten van De Goede Hoop: flierefluiters, opstaporkest, slagwerkgroep, opleidingsorkest en harmonieorkest. We zien je graag om 11.00u op de Markt in Eersel.

Foto: Miel van Gerven

14

mei 23

Jubilarissen en voorzitterwissel De Goede Hoop

Tijdens het voorjaarsconcert met als thema ‘Op reis met De Goede Hoop’ zijn een aantal leden van muziekvereniging De Goede Hoop uit Eersel in het zonnetje gezet. Er waren maar liefst zes jubilarissen die allen een speld en oorkonde van muziekbond KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) ontvingen en uiteraard een mooie bos bloemen van De Goede Hoop. Het 25-jarig verenigingsjubileum werd gevierd door Karlijn van Houts, Lieke van Breugel, Steef Renders, Rob Klemann en Aletta Wouters. Trompettist Louis Maas mocht zelfs een vergulde speld in ontvangst nemen voor zijn 40-jarig jubileum als muzikant. 


Daarnaast werd ook nog officieel de voorzittershamer overgedragen van Wil van der Linden naar Henri Scheepers, omdat Henri tijdens de Algemene Ledenvergadering niet fysiek aanwezig kon zijn om de hamer in ontvangst te nemen. Tot slot kreeg Wil nog het speldje uitgereikt dat hoort bij zijn benoeming tot erelid van de muziekvereniging.

14

mei 23

Een muzikale wereldreis met De Goede Hoop

Op zaterdag 13 mei werd de Muzenval omgetoverd tot Eersel airport, waar Tess de Stewardess de passagiers van vlucht 130523 van DGH Airlines vakkundig begeleidde naar de meest uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld. Alle orkesten van muziekvereniging De Goede Hoop brachten deze bestemmingen op muzikale wijze tot leven. De muziek bracht je zonder moeite van Budapest naar Parijs en van Nieuw-Zeeland naar de Middellandse zee. Dank aan alle passagiers van DGH airlines die met De Goede Hoop de wereld zijn rondgevlogen. 

Foto: Harrie van Woerkum
1 2 3 12