Nieuws

26

apr 22

De Goede Hoop bedankt Eersel

Muziekvereniging De Goede Hoop wil alle mensen in Eersel en omstreken die de vereniging een warm hart toedragen hartelijk danken. Tijdens onze onlangs gehouden donateursactie hebben onze leden veel enthousiaste reacties en financiële bijdrages van u mogen ontvangen. Dank u wel! We zetten ons graag in om de jeugd van Eersel kennis te laten maken met muziek.

Dauwtrappen
Op zondag 1 mei zullen we traditiegetrouw van ons laten horen tijdens het jaarlijkse dauwtrappen. Vanaf 6.00u klinkt de marsmuziek van De Goede Hoop in de Eerselse straten. Bij een aantal huizen wordt halt gehouden voor een serenade aan enkele notabelen van Eersel en bestuursleden van de vereniging. Na afloop van het dauwtrappen verzorgt muziekvereniging De Goede Hoop de muzikale begeleiding van de eucharistieviering. Deze vindt plaats om 9.00u in de tuin van Kempenmuseum De Acht Zaligheden aan de Kapelweg in Eersel. Bij slecht weer zal voor de eucharistieviering worden uitgeweken naar de St. Willibrorduskerk in Eersel.

28

mrt 22

Concert De Goede Hoop en La Bonne Espérance

Op zondagmiddag 10 april 2022 ontvangt muziekvereniging De Goede Hoop haar Franstalige naamgenoot Koninklijk Mannenkoor ‘La Bonne Espérance’ in de Muzenval. Met dit gezamenlijke concert vieren we het 150-jarig bestaan van dit koor. La Bonne Espérance verbindt aan haar ‘cadeauconcerten’ een lokaal goed doel. Op 10 april zal de inzameling tijdens het concert ten goede komen aan de vluchtelingen uit Oekraïne die worden gehuisvest in de gemeente Eersel. 
Het concert vangt aan om 14.00u en de toegang is gratis. Wil je verzekerd zijn van een plaats? Reserveer dan je gratis kaarten via www.muzenval.nl/agenda. Graag tot dan!

1 2 3 9