Nieuws

30

nov 22

Kerstconcert 18 december 2022

Fotograaf: Loes van Sambeeck
Fotograaf: Loes van Sambeeck

Heel Eersel en omstreken is van harte welkom om zondag 18 december in de kerstsfeer te komen tijdens het jaarlijkse kerstconcert van zangvereniging Con Amore et Anima en muziekvereniging De Goede Hoop. Naast de twee Eerselse verenigingen zullen ook pianist Frank Klemann en zangeres Bertine van den Boom hun muzikale steentje bijdragen aan de kerstsfeer op deze zondagmiddag.

Het kerstconcert begint 18 december om 14.00u in de Sint-Willibrorduskerk in Eersel. Graag tot dan!

17

okt 22

🥁 Nieuw Talent Slagwerkorkest De Kempen – De kracht van het ritme! 🥁

Heb jij altijd al eens een slagwerkinstrument willen leren bespelen? Ben je een volwassene? En lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Dan is dit je kans!

Vanaf 27 november organiseren Muziekvereniging De Volharding Duizel, Slagwerkgroep Concordia Reusel, Muziekvereniging Sint Cecilia Vessem, Muziekvereniging Sirena Hooge Mierde, Muziekvereniging Kunst Adelt Hapert, Harmonie en Slagwerkgroep St. Willibrordus Diessen, Koninklijke Harmonie L’Union Bladel en Muziekvereniging De Goede Hoop Eersel het Nieuw Talent Slagwerkorkest De Kempen, een superleuk slagwerkproject voor volwassenen. Dit is een primeur in Nederland. In tien repetities laten we je op verschillende slagwerkinstrumenten de kracht van het ritme ervaren.

Om mee te kunnen doen hoef je géén muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. We sluiten de repetitieperiode af met een feestelijk concert met de muziekverenigingen.

DOE JIJ MEE?
Wij zorgen voor een lessenaar en een slagwerkinstrument: drumstel, pauken, grote trom, kleine trom, bongo’s, marimba, xylofoon, bekkens en meer… Alles is er! Verder krijg je een complete orkestmap. Wie weet ontdek jij bij ons een geweldige nieuwe hobby!

ALLES WAT JE MOET WETEN
🚀 Startdatum: zondag 27 november, 10:00 – 12:00 uur
🗓 Vervolg: iedere week op de zondagochtend
⏰ Tijd:️ 10:00 – 12:00 uur
📌 Locatie: wordt nog bekend gemaakt
💰 Kosten: 100 euro per persoon voor het gehele project!

Voor aanmelden, vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Eric de Laat (06 – 13813193, ericdelaat22@gmail.com).

1

sep 22

Stijldansavond Bokshaai kermis

Een heerlijke dansavond vol livemuziek gespeeld door het harmonieorkest van Muziekvereniging De Goede Hoop. Erbij zijn is meemaken!

1 2 3 10