Nieuws

24

dec 20

Kerstconcert De Goede Hoop 2020 online

🎄🎶 Hoewel ons kerstconcert dit jaar niet door kan gaan in de Willibrorduskerk, hebben alle muzikanten van onze vereniging hebben zich voor kerst 2020 toch goed laten uitdagen bij de opnames van ons kerstconcert door regionale omroep KempenTV. Iedereen heeft een muzikaal steentje bijgedragen: Flierefluiters, slagwerkgroep, opstaporkest, opleidingsorkest én harmonieorkest lieten van zich horen. Tijdens de kerstdagen kan iedereen het resultaat zien op KempenTV. Je kunt het kerstconcert ook terugkijken via https://youtu.be/FTCK6ZPavMA.
We wensen iedereen een muzikaal en bovenal gezond 2021! 🌠

12

okt 20

Donateursactie De Goede Hoop

We komen dit jaar niet bij u aan de deur… Wel hopen we op uw steun!
In het voorjaar kon onze jaarlijkse donateursactie niet doorgaan vanwege het coronavirus. Voor uw en onze veiligheid hebben we besloten dit jaar niet meer langs de deuren te gaan. 
Helaas konden de optredens waarvoor onze muzikanten lang hebben gerepeteerd ook niet doorgaan. Naast verschillende serenades en optredens in Eersel, stond er in juni een groot concert op het programma met philharmonie zuidnederland in de Muzenval. 

We kunnen dus niet bij u langskomen, maar onze mooie muziekvereniging kan niet voortbestaan zonder uw financiële steun. Wij hopen dan ook van harte dat u ons dit jaar wilt steunen door een bijdrage over te maken op: 

NL28RABO0113504780 t.n.v. Muziekvereniging De Goede Hoop.

Wij bedanken u van harte voor uw financiële bijdrage, groot of klein! Alle muzikanten en bestuursleden van De Goede Hoop wensen u een goede gezondheid en wij hopen snel weer onze muziek in Eersel te laten horen.

28

jun 20

Flierefluiters gezocht!

De Flierefluiters (foto: Carla van Moll)

Wil jij op een leuke manier muziek leren maken en zit jij in groep 4 of hoger? Dan is Flierefluiten iets voor jou!

Je maakt kennis met verschillende blaasinstrumenten. Natuurlijk mag je die instrumenten ook uitproberen. Je leert verschillende ritmes, maatsoorten en een beetje noten lezen. Ook krijg je een mapje met muziekpuzzels en oefeningen die in de lessen worden gemaakt. De nadruk van de lessen ligt op ZELF muziek maken. Twee keer per jaar geef jij met de andere Flierefluiters een optreden met het opleidingsorkest van muziekvereniging De Goede Hoop. Supergaaf om dan op het podium te staan en samen muziek te maken!

Na de zomervakantie start een nieuwe groep Flierefluiters. De lessen worden door een beroepsmuzikante gegeven op maandagavond in de Muzenval in Eersel van 18.30u tot 19.30u. Tot de kerstvakantie worden de lessen wekelijks gegeven, daarna heb je tweewekelijks les tot aan de zomervakantie. De kosten bedragen €75 per jaar. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan naar Joyce Saleming: tel. 06-10191848. Eerst een keer luisteren naar de Flierefluiters van nu? Kom dan naar het leerlingenconcert op maandag 6 juli om 18.30u in de Muzenval. Wel even verplicht aanmelden bij Joyce i.v.m. de coronarichtlijnen.

Na het eerste jaar is het mogelijk om een blaasinstrument of slagwerk te gaan spelen bij muziekvereniging De Goede Hoop. Ga jij liever piano, gitaar of iets anders spelen dan is dat geen enkel probleem. Je hebt dan in elk geval de basis (noten en ritmes leren) al gehad.

Wil jij ook muziek leren maken? Meld je dan aan voor een gratis proefles door een mail te sturen naar: secretariaat@degoedehoop.info 

1 2 3 5