Nieuws

13

jun 24

Leerlingenconcert De Goede Hoop

Maandagavond 24 juni laat het jonge muzikale talent van muziekvereniging De Goede Hoop van zich horen. Naast optredens van het opleidingsorkest en de slagwerkgroep spelen verschillende leerlingen alleen een stukje op hun instrument. Superspannend, maar ook heel leuk om zo te laten horen wat je de afgelopen tijd geleerd hebt. Dat geldt zeker voor onze Flierefluiters, want sommige van deze leerlingen hebben pas een aantal lessen gehad bij De Goede Hoop. Toch zullen zij al een mooi stukje muziek op de boomwhackers laten horen.

Het leerlingenconcert is 24 juni om 18.30u in de Muzenval in Eersel. Uiteraard zijn familie en vrienden van de muzikanten uitgenodigd om te komen luisteren, maar ook andere geïnteresseerden in het maken van muziek zijn van harte welkom. Na afloop van het concert is er de mogelijkheid om aan te melden voor de nieuwe reeks Flierefluiten, waarvan de lessen na de zomervakantie starten op de maandagavond. Meer informatie is ook verkrijgbaar via het secretariaat van muziekvereniging De Goede Hoop: secretariaat@degoedehoop.info.

Flierefluiters De Goede Hoop

7

apr 24

Een zonnige Italiaanse middag in Eersel

Zondagmiddag 7 april brachten muziekvereniging De Goede Hoop en gasten Eersel in Italiaanse sferen. Tijdens het voorjaarsconcert “Atmosfera Italiana” kon een uitverkochte Muzenval genieten van Italiaanse muziek én hapjes. 

Van Ennio Morricone’s fameuze filmmuziek tot Italiaanse klassieke muziek en popsongs; alle genres passeerden de revue. Het harmonieorkest van De Goede Hoop werd deze middag versterkt door zanger Bram Rijkers en zangeres Rox. In de pauze en na afloop werd het publiek getrakteerd op heerlijke Italiaanse hapjes. Met grote dank aan bezoekers, organisatie en sponsoren kijken we terug op een geslaagd concert.

De Goede Hoop Atmosfera Italiana 07-04-2024
Fotograaf: Harrie van Woerkum


Donateursactie
In de week voorafgaand aan het voorjaarsconcert hielden we onze jaarlijkse donateursactie in Eersel. We willen iedereen bedanken die onze vereniging met een donatie heeft gesteund. Met plezier besteden we deze donaties aan instrumenten en opleiding voor de Eerselse jeugd.

30

mrt 24

Donateursactie 2024

Van 2 t/m 6 april gaan we in Eersel langs de deuren. We vragen om een financiële bijdrage voor onze mooie muziekvereniging, zodat we door kunnen gaan met nieuwe muzikanten opleiden en Eerselse activiteiten muzikaal opluisteren. Bij voorbaat dank voor je steun!

1 2 3 15