Flierefluiters gezocht!

De Flierefluiters (foto: Carla van Moll)

Wil jij op een leuke manier muziek leren maken en zit jij in groep 4 of hoger? Dan is Flierefluiten iets voor jou!

Je maakt kennis met verschillende blaasinstrumenten. Natuurlijk mag je die instrumenten ook uitproberen. Je leert verschillende ritmes, maatsoorten en een beetje noten lezen. Ook krijg je een mapje met muziekpuzzels en oefeningen die in de lessen worden gemaakt. De nadruk van de lessen ligt op ZELF muziek maken. Twee keer per jaar geef jij met de andere Flierefluiters een optreden met het opleidingsorkest van muziekvereniging De Goede Hoop. Supergaaf om dan op het podium te staan en samen muziek te maken!

Na de zomervakantie start een nieuwe groep Flierefluiters. De lessen worden door een beroepsmuzikante gegeven op maandagavond in de Muzenval in Eersel van 18.30u tot 19.30u. Tot de kerstvakantie worden de lessen wekelijks gegeven, daarna heb je tweewekelijks les tot aan de zomervakantie. De kosten bedragen €75 per jaar. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan naar Joyce Saleming: tel. 06-10191848. Eerst een keer luisteren naar de Flierefluiters van nu? Kom dan naar het leerlingenconcert op maandag 6 juli om 18.30u in de Muzenval. Wel even verplicht aanmelden bij Joyce i.v.m. de coronarichtlijnen.

Na het eerste jaar is het mogelijk om een blaasinstrument of slagwerk te gaan spelen bij muziekvereniging De Goede Hoop. Ga jij liever piano, gitaar of iets anders spelen dan is dat geen enkel probleem. Je hebt dan in elk geval de basis (noten en ritmes leren) al gehad.

Wil jij ook muziek leren maken? Meld je dan aan voor een gratis proefles door een mail te sturen naar: secretariaat@degoedehoop.info