Toeterroute De Goede Hoop

Muziekvereniging De Goede Hoop heeft afgelopen week weer de jaarlijkse instrumentworkshop gegeven voor de kinderen uit groep 4 van de Eerselse basisscholen Wereldwijs, Jacobus en ’t Busseltje. Alle kinderen maakten tijdens deze ‘Toeterroute’ kennis met de verschillende instrumenten die in een harmonie voorkomen. 

Muzikanten van De Goede Hoop vertelden in het kort wat over hun blaasinstrument. Er werd uitgelegd hoe je op het instrument moet spelen en verschillende tonen kan krijgen. Vervolgens mochten alle kinderen ook zelf op het instrument spelen. Daarnaast was er een workshop voor het slagwerk. De kinderen kregen uitleg over verschillende slagwerkinstrumenten en gingen zelf ook letterlijk aan de slag. Muziekvereniging De Goede Hoop wil op deze manier kinderen enthousiast maken voor het spelen van een muziekinstrument. 

Muziekopleidingen bij De Goede Hoop
Heb je de smaak te pakken gekregen tijdens de Toeterroute? Zet dan je eerste stappen op het muzikale pad bij muziekvereniging De Goede Hoop. Bij het Flierefluiten leer je verschillende ritmes, maatsoorten en een beetje noten lezen, waarbij de nadruk ligt op zélf muziek maken. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Ben je meteen geïnteresseerd geraakt in slagwerk, dan kun je ook daar proeflessen in volgen. 

Voor meer informatie of aanmelden, kun je een mail sturen naar secretariaat@degoedehoop.info. Of loop tijdens onze repetitie op maandagavond een keer binnen bij de Muzenval. We horen graag van je!