De Goede Hoop viert 125-jarig bestaan met spannend jubileumconcert

Tussen Goede Hoop en Vrees – 3 en 4 november 2018

Het zal u niet ontgaan zijn: Muziekvereniging De Goede Hoop bestaat dit jaar 125 jaar. Wij willen dit graag op een fantastische manier vieren en nodigen daarom iedereen uit Eersel en omstreken uit om een van onze jubileumconcerten te bezoeken.

Barbecueconcert “Tussen Goede Hoop en Vrees”
Het harmonieorkest van De Goede Hoop laat van zich horen met bloedstollende muziek. De soundtracks en begintunes van wereldberoemde films en series zullen voor veel herkenning zorgen. Ook zullen de jeugdleden van het opleidingsorkest en slagwerkgroep SMIEP deze middag optreden. Het spannende concert wordt gecombineerd met misschien wel de grootste BBQ van Eersel en is inbegrepen bij je kaartje. Na afloop van het concert feesten we nog even na op de afterparty. Kom luisteren en barbecueën en vier deze mijlpaal met ons mee! Het wordt een leuke middag voor jong en oud.
Zondag 4 november in De Muzenval, aanvang 15.00 uur.

Prijs inclusief BBQ: 0-3 jaar gratis, 4-12 jaar 5 euro en vanaf 13 jaar 15 euro (excl. drank).
Kaartverkoop via www.muzenval.nl of via muziekvereniging De Goede Hoop.

Wil je nog meer dan de fantastische BBQ-middag, dan kun je ook kiezen voor een geheel verzorgde avond vol smaak en vermaak. Speciaal voor deze avond zullen onder het genot van een culinair ‘walking dinner’ verschillende spannende muziekstukken de revue passeren. Dit alles met medewerking van toneelvereniging ’t Abele Spel die het theatergedeelte voor haar rekening neemt. Een all inclusive (eten, drank en entertainment) avond uit van 19.00u tot 00.30u waarmee je ook de muziekvereniging steunt.

Zaterdag 3 november in De Muzenval, inloop 19.00 uur, start programma 19.30 uur.

Prijs: 95 euro. Info en kaartverkoop via muziekvereniging De Goede Hoop.