Con Amore et Anima en De Goede Hoop brengen kerstsfeer in Eersel

Kerstconcert zondag 16 december

In de decembermaand kan het gezamenlijke kerstconcert van zangvereniging Con Amore et Anima en muziekvereniging De Goede Hoop niet ontbreken. Er is eigenlijk geen betere manier om  in de kerststemming te komen dan met de muzikale klanken van beide Eerselse verenigingen.

Con Amore et Anima zingt o.a. ‘Still my soul be still’ waarin ze een rustige haven bieden voor de zee van veranderingen die om ons heen woedt in het dagelijks leven. Een mooie kerstgedachte. Samen met De Goede Hoop zullen er ook verschillende traditionele kerstliederen ten gehore worden gebracht die liefhebbers absoluut uitnodigen tot meezingen.

Het kerstconcert vormt voor Muziekvereniging De Goede Hoop het muzikale slotstuk van haar jubileumjaar. Zij hebben daarom pianist Frank Klemann en zanger Arie Murk uitgenodigd om de 125e verjaardag van De Goede Hoop in stijl af te sluiten. Frank zal onder meer te horen zijn bij de herkenningsmelodie van de Olympische Winterspelen van 1988 in Calgary. En Arie zingt ‘Blue Christmas’ en ‘The Christmas Song’, bekend van de recente vertolkingen door Michael Bublé. ‘It’s a Wonderful Christmas’ is een instrumentaal muziekstuk dat zo uit een Harry Potter-film lijkt de komen.

Ter ere van het 125-jarig bestaan van muziekvereniging De Goede Hoop is een jubileumboek samengesteld met verhalen en foto’s uit de geschiedenis van de vereniging. Dit boek is voor 15 euro te koop bij Primera en zal voor geïnteresseerden ook bij het kerstconcert verkrijgbaar zijn.

Het kerstconcert is op zondag 16 december gratis toegankelijk om 15.30 uur in de Sint Willibrorduskerk in Eersel.